(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tadqiqotning maqsadi yong'in xavfsizligi va yong'in vaqtida odamlarni binolardan evakuatsiya qilish usullarini takomillashtirish bo'yicha samarali metodikasini ishlab chiqish va uni amaliyotga tatbiq etishdan iborat.