(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada Farg‘ona vodiysi qirg‘izlari madaniyatida milliy itentiklikni saqlab qolish omili sifatida ijtimoiy hayotda qo‘llaniladigan milliy urf-odatlar, marosimlar o‘rganilgan. В данной статье исследуются национальные обычаи и обряды, используемые в общественной жизни как фактор сохранения национальной идентичности в культуре кыргызов Ферганской долины. In this article, the national customs and ceremonies used in social life as a factor of preserving national identity in the culture of the Kyrgyz of the Ferghana Valley are studied.