(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Dikkens o'z davrining eng mashhur romannavislaridan biri edi va hozirda ham eng mashhur va eng ko'p o'qiladigan ingliz mualliflaridan biri bo'lib qolmoqda.