(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada muallif 11-12 yoshli karatechilarni tezkorlik va kuch sifatlarni rivojlantirishda “vertikal sakrash” “qisqa masofada usullarda yugirish” hamda basseynda suzish haftada bir marta foydalanish hisobida tadqiqot guruhida inkor etib bo‘lmaydigan ijobiy natijalarga erishgan.