(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda hozirgi kunda yurtimizda moliyaviy hisobotning xalqaro standartlari asosida ish yuritishning asosiy kamchiliglari va kuzatuvlar natijasida aniqlangan transformatsiyalsh jarayonidagi muammolarni yoritib berilgan.