(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda ingliz tilini o`qitish tamoyillari va ularning turlari, ingliz tili o‘qitish аmаliyotidа tаklif etilgаn qoidаlаr vа qаrаshlаr, nаzаriy mа`lumotlаr bayon etilgan.