(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Respublikamizdagi yengil sanoat korxonalarinining holati, ya’ni ishlab chiqarish samaradorligi va eksport holati o‘rganib chiqilgan. Bundan tashqari Respublikamiz qonunchiligida yengil sanoat korxonalari faoliyatini rivojlantirishga qaratilgan ko‘plab islohotlarning olib borilayotganligi va ko‘rilayotgan chora-tadbirlar keltirilgan. This article examines the state of light industry enterprises in the Republic, in the state of production efficiency and exports. In addition, the legislation of the Republic states that many reforms are being carried out and measures are being taken to develop the activities of light industry enterprises.