(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Muhammad Yusuf sheʼrlari, ularda qo'llangan badiiy san'atlar, badiiy san'at namunalari haqida ma'lumot beriladi. Shoirning badiiy san'at namunalaridan qay tarzda foydalanganligi batafsil yoritib beriladi.