(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada Sobiq SSSR tarkibidagi jonajon Vatanimiz O‘zbekistonda masjidlar faoliyatining qaytadan yo‘lga qo‘yilishi bu borada qilingan amaliy ishlar, hamda masjid ochish uchun qo‘yilgan tashkiliy talablar hamda masjid xodimi bo‘lgan imom-xatiblarga qilingan ijtimoiy siyosiy, iqtisodiy bosimning ortib borishi va ko’plab dindor tabaqa vakillarining asossiz soliq va jarimalarga tortilishi haqida so‘z boradi.