(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Jahon iqtisodiyotida bank tizimlari muhim rol o'ynaydi, va bu tizimlarning samaradorligi hamda ishonchliligi iqtisodiy barqarorlik va o'sish uchun juda muhimdir.