(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada diniy konfessiyalar va ular faoliyatida uchraydigan bag’rikenglik, uni shakllantiruvchi omillar hamda mezonlar haqida fikr yuritilgan. Dinning jamiyat hayoti bilan aloqadorligi konfessiyalar misolida yoritilgan. В данной статье рассматривается толерантность религиозных конфессий и их деятельности, факторы и критерии, ее формирующие. Связь религии с жизнью общества иллюстрируется на примере конфессий. This article discusses the tolerance of religious confessions and their activities, the factors and criteria that shape it. The connection of religion with the life of society is illustrated by the example of confessions.