(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Бугунги кунда инфекция манбаи касал одам, шу жумладан касалликнинг инкубация давридаги ва SARS-CoV-2 нинг асимптоматик ташувчиси эканлиги маълум