(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
В данной научной статье рассматривается суть понятия “термин”, основываясь на источниках учёными лингвистами. Ushbu ilmiy maqola tilshunos olimlar manbalari asosida "muddat" tushunchasining mohiyatini ko'rib chiqadi. This scientific article considers the essence of the concept of “term”, based on the sources by scientists of Linguists.