(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Хар бир шахсда ижтимоий-касбий фазилатларни шакллантириш ижтимоий фаолият жараёнида содир бўлиб, бунда шахснинг ўзгариши – шаклланиши ва ривожланиши жадал суръатлар билан боради.