(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
O‘zbekistonda istiqlolning dastlabki yillaridan boshlab mamlakatimiz aholisining don va don mahsulotlariga bo‘lgan talabini qondirish, don mustaqilligiga erishish hamda barqarorligini ta’minlash borasida kompleks chora-tadbirlar ishlab chiqildi