(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kun globallashuv sharoitida insoniyat va uning taraqqiyotiga xavf solib kelayotgan xavfli ijtimoiy illatlardan biri bo’lgan terrorizm va ekstremizmga qarshi samarali kurashish masalari va bunga doir mamlakatimiz rahbari tomonidan ko’rsatilayotgan tashabbuslar keng ilmiy darajada yoritilgan.