(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Jahonda globallashuv jarayoni jadal sur’atlar bilan kechayotgan ayni bir paytda harbiy jamoa bilan samarali muloqot o‘rnata bilish, harbiy jamoalarda yuz beradigan nizoli vaziyatlarni to‘g‘ri taxlil qilish hamda kelib chiqish sabablarini chuqur o‘rganish bugungi kun psixolog va sotsiologlari oldida turgan muhim vazifalardan biridir.