(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada ichki ishlar organlari tezkor bo‘linmalarining tezkor qidiruv faoliyatida axborotning tushunchalari, uni to‘plash va undan foydalanish bo‘yicha olimlarning ilmiy fikrlari yoritilgan. В статье освещены понятия информatsiи в оперативно-розыскной деятельности оперативных подразделений органов внутренних дел, научные взгляды ученых по ее сбору и использованию. The article describes the concepts of information in the operational-search activities of the internal affairs bodies, the scientific views of scientists on its collection and use.