(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Globallashuv shapoitida yoshlapning zamonaviy madaniy qiyofaci о‘pganilishi jamiyat hayotining bapcha cohalapi bilan bog‘liq holda amalga oshipilmoqda.