(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Nofilologik ta’lim yo‘nalishlarida xorijiy tillarni o‘qitishning zamonaviy konsepsiyasiga ko‘ra universitet chet tili kursi kasbiy muloqot ko‘nikmalarini rivojlantirishga yo‘naltirilgan bo‘lishi kerak.