(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Амалдаги Жиноят-процессуал қонунчилигида мавжуд бўлган кўплаб ҳуқуқий институтлар тарихан шаклланиб, вақт ўтгани сари сайқалланиб бормоқда. Улар орасида ҳимояланиш ҳуқуқи билан таъминлаш институти ҳам бордир.