(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
ushbu maqolada baqlajon navlarini tabiiy usulda quritish va quritish jarayonida maxsulotni sifatiga va qurish jarayoniga ta’sir etuvchi turli omillar tahlil etilgan. Shu bilan bir qatorda baqlajon quritishda maxsulotni sifatli qurishiga ularning qirqish usullari va turli о‘lchamlarda bо‘lishi ularning qisqa yoki uzoq muddatda qurishiga ta’sir etishi aniqlangan.