(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada arab tilida og'zaki nutqni rivojlantirish metodikasining ahamiyati va asosiy tamoyillari tahlil qilingan. Arab tilini o'rganuvchilar uchun og'zaki nutq ko'nikmalarini rivojlantirishning zarurati, turli pedagogik usullar va yondashuvlar orqali amalga oshirilishi mumkinligi muhokama etiladi. Maqolada og'zaki nutqni rivojlantirish uchun tavsiya etiladigan mashg'ulotlar va usullar, shuningdek, ushbu jarayonda uchraydigan asosiy muammolar va ularni yengish bo'yicha takliflar keltirilgan.