(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Raqamli iqtisodiyot juda muhim o'sish sur'atiga ega bo'lgan muhim sektordir. Bundan tashqari, raqamli iqtisodiyotning ta'siri axborot tovarlari va xizmatlaridan tashqari iqtisodiyotning boshqa sohalariga, shuningdek, umuman turmush tarziga ham ta'sir qiladi