(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Baykal-EM-1 mikrobiologik o‘g‘itining eskidan sug‘oriladigan tipik bo‘z tuproqlari sharoitida Baykal-EM-1 mikrobiologik o‘g‘itni mineral o‘g‘itlar me’yorlari fonida qo‘llanganda g‘o‘zaning o‘sishi,rivojlanishiga bo‘lgan ta’siri aniqlangan.