(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Мақолада тавсия этилган гуруч саралаш машинаси қайишқоқ элементли муштумчали механизми турткичининг тебраниш қонунлари таҳлили ва натижалари келтирилган. Қайишқоқ элементли муштумчали механизмининг хисоб схемаси ҳамда коромислосини тебраниш бурчаги тезлигини ўзгариш қонуниятлари келтирилган.