(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Pul mablag‘lari to‘g‘risida hisobot tuzishni takomillashtirish zamonaviy biznesda muhim ahamiyat kasb etadi. Hisobotlar kompaniyaning moliyaviy holatini aks ettirib, rahbariyatga strategik qarorlar qabul qilishda yordam beradi