(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mamlakatimizda faoliyat yuritayotgan xo‘jalik yurituvchi sub’ektlar, shuningdek ishlab chiqarish korxonalarining nufuzini oshirish uchun zamonaviy asosiy vositalar bilan ta’minlanishi dolzarb hisoblanadi.