(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Алкоголь замонавий жамият турлича роль ўйнайди . ундан қувончли воқеани нишонлашда ёки жудоликни кўз ёши билан ювишда хавотрни сусайтириш унутиш, бўшашиш ёки яхши таомдан олинадиган лаззатни кучайтириш учун фойдаланилади. Дунёнинг кўпгина давлатларда спиртли ичимликларни ишлаб чиқариш кўплаб инсонларнинг эҳтиёжини таъминловчи саноатнинг муҳим соҳаси ҳисобланади.