(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
ushbu maqolada turli substratlarda limon ko‘chatlarini yetishtirish va ularning iqtisodiy samaraadorligi aniqlash hamda eng samarali usulni ishlab chiqarishga tavsiya etish to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan. This article provides information on the cultivation of lemon seedlings on different substrates and their economic efficiency, as well as recommendations for the most effective method of production.