(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Buxoro amirligidagi mansablarning turlari va vazifalari hamda unvonlarning berilish tartibi keng tartibda yoritilgan. Maqoladagi ma’lumotlar tarixiy manbalar asosida shakllantirilgan. В этой статье подробно рассматриваются типы и обязанности должностей в Бухарском эмирате, а также порядок присвоения титулов. Информация в статье формируется на основе исторических источников. This article covers the types and duties of positions in the emirate of Bukhara and the procedure for awarding titles in a broad order. The information in the article is formed on the basis of historical sources.