(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Аннотация. Ота-оналарнинг фарзандлари билан вақт сарфлаши оила муҳитини мустаҳкамлаш, фарзандларнинг ривожланиши ва ижтимоий қобилиятларини шакллантиришда муҳим аҳамиятга эга. Ушбу мақолада бу жараённинг муҳимлиги ва фойдалари ҳақида сўз юритамиз. Ота-оналарнинг фарзандлари билан вақт сарфлаши оила муносабатларини мустаҳкамлаш ва фарзандларнинг ижодий ривожланиши учун асосий аҳамиятга эга. Бу жараён ҳар бир оила учун муҳимдир ва фарзандларнинг келажакдаги ҳаётида муваффақиятни белгилайди.