(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Biofarmatsiya dori vositalarining organizmga ta'sirini, farmakokinetikasi va farmakodinamikasini o'rganadigan fan sifatida farmatsevtika ta'limining muhim qismidir. Ushbu maqolada biofarmatsiya fanini o'qitish metodikasini takomillashtirish yo'llari muhokama qilinadi. Zamonaviy texnologiyalarni qo'llash, amaliy mashg'ulotlarni kengaytirish va interfaol o'quv metodlarini joriy etish orqali talabalarning bilim va ko'nikmalarini oshirish usullari ko'rib chiqiladi.