(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola boshlang'ich sinflarda ta'limning zamonaviy o'zgarishini o'rganib, uning ahamiyatini ta'kidlaydi. Unda texnologiyalarning integratsiyasi, o'qitishning innovatsion metodologiyalari va talabalarning faolligi va o'quv natijalariga ta'siri muhokama qilinadi. Maqolada tegishli adabiyotlar ko'rib chiqiladi, so'nggi tadqiqotlarda qo'llanilgan usullar bayon qilinadi va ushbu ta'lim o'zgarishlarining afzalliklari va muammolari to'g'risida topilmalar keltirilgan. Erta ta'limni yanada takomillashtirish bo'yicha xulosalar va takliflar ham keltirilgan.