(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Oiladagi axloqiy tarbiyaning bolalar hayotidagi muhim ahamiyati.Tarbiyalashning samarali usullaridan foydalanib bolalarni yoshligidanoq axloqiy tarbiya masalalariga jiddiy e’tibor qaratish hozirgi kun uchun muhim talab hisoblanadi. Oiladagi ,bog’cha va maktabdagi tarbiyalar uyg’unligi,ota-onalarning farzandlari kelajagi uchun eng katta qo’shgan hissasi ularni axloqli qilib tarbiyalash,Chunki axloqli farzand tarbiya va bilimni ham albatta oladi,albatta bunga ijtimoiy muhitning ta’siri ham katta.Shuning uchun bola tevarak atrofni o’rganayotgan vaqtdan boshlab ,uni o’sayotgan muhitiga e’tibor qaratish lozim.