(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada yangi O‘zbekiston sharoitida “O‘zbekiston–2030” strategiyasini amalga oshirishning asosiy jihatlari, mamlakatimizda fan va jamiyat rivojining tadrijiy va uzviy rivojlanishi, yoshlar siyosati borasida yaqin davr oralig‘ida mamlakatimizda amalga oshirilishi kerak bo‘lgan asosiy va ustuvor vazifalarning mazmun-mohiyati haqida fikr yuritilgan.