(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda insonning ajralmas huquqlaridan biri bo’lgan so’z erkinligini O’zbekistonda takomillashtirish maqsadida olib borilayotgan keng ko’lamli ishlar va ularning samaradorligi yoritilgan. В данной диссертации освещаются широкомасштабные работы и их эффективность в Узбекистане по улучшению свободы слова, которая является одним из неотъемлемых прав человека. In this thesis, the wide-scale works and their effectiveness are highlighted in Uzbekistan in order to improve the freedom of speech, which is one of the inalienable human rights.