(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola bugungi kunda “Xalq ta'limi” tizimida va asosan, umumiy o‘rta ta'limning boshlang‘ich bo‘g‘inida xalqaro baholash dasturlarining ahamiyati hamda ta'lim tizimidagi afzalliklari to‘g‘risida fikr yuritadi. Shuningdek, xalqaro baholash dasturlarining zamonaviy ta'lim tizimiga kirib kelayotgan o‘rni haqida mulohaza yuritadi.