(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu ishning asosiy maqsadi SMART universitet axborot tizimida o‘qituvchilar ma’lumotlarini izlash, ko‘rish va boshqarish imkonini beruvchi dasturiy ta’minotni yaratish uchun universitetdagi o‘qituvchilar haqidagi ma’lumotlarni qulay va tezkor ravishda topishga yordam beradigan mexanizm ishlab chiqishdir. Основной целью данной работы является разработка механизма, помогающего легко и быстро находить информацию о преподавателях вуза, с целью создания программного обеспечения, позволяющего осуществлять поиск, просмотр и управление информацией о преподавателях в информационной системе SMART университет. The main objective of this work is to develop a mechanism that helps to easily and quickly find information about university teachers, with the aim of creating software that allows searching, viewing and managing information about teachers in the SMART University information