(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bugungi kunda Oliy ta’lim muasassalarida Inklyuziv ta’lim.Gospital pedgogika fani o’qitilmoqda. Bunda tenglik tuyg’usi bosh masala sifatida gavdalaniladi. Insonlarni kamsitish qoralanib, barcha o’quvchilarni birgalikda o’qitilish tushuniladi. Ta'lim hamma o’quvchilar uchun bo'lishi va har kimning ehtiyojlari inklyuziv muhitda moslashtiriladi.