(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ушбу битирув малакавий ишида тадқиқот мавзусининг долзарблиги, предмети, объекти, вазифалари, профилактика инспекторларининг маҳалла ва оилани қўллаб-қувватлаш органлари билан ҳамкорлиги тушунчаси, ушбу ҳамкорликнинг жиноятларнинг барвақт олдини олишдаги аҳамияти, бугунги кундаги ҳолати, шунингдек ушбу ҳамкорликдаги муаммо ва камчиликлар ҳамда уларни бартараф этиш бўйича бир қатор таклифлар ишлаб чиқилилган. В данной дипломной работе рассмотрена актуальность темы исследования, предмета, объекта, задач, концепция сотрудничества инспекторов профилактики с органами соседской и семейной поддержки, значение этого сотрудничества в ранней профилактике преступлений, его современное состояние, а также проблем и недостатков в этом сотрудничестве и их устранению разработан ряд предложений. In this graduation thesis, the relevance of the research topic, subject, object, tasks, the concept of cooperation of prevention inspectors with neighborhood and family support bodies, the importance of this cooperation in the early prevention of crimes, its current state, as well as problems and shortcomings in this cooperation and their elimination a number of proposals have been developed