(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Yuqori yuklangan tarmoq - bu katta miqdordagi trafik o‘tadigan ma’lumotlarni uzatish tarmog‘idir. Gigabit ma’lumotlar bir tugundan ikkinchisiga o‘tadi, bu ma’lumotni uzatishda kechikish, ba’zan esa ma’lumot yo‘qolishi bilan bog‘liq vaziyatlarni keltirib chiqaradi