(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Бугунги кунда ҳар қандай ташкилот ривожланишининг асосий шартларидан бири ҳақли равишда бошқарув жамоасини шакллантиришнинг самарали жараёни ҳисобланади