(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda har bir futbolchilarning maydonda samarali texnik va taktik harakatlari jamoaning muvaffaqiyatini ta’minlashi, shuningdek futbolchilarning hujumda ham, himoyada ham samarali harakat qilish masalasi taxlil qilindi.