(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
: Ushbu maqolada mamlakatimizda joriy qilinayotgan inklyuziv ta’lim tizimining takomillashuvi va bu ta’lim tizimi maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ham joriy qilinganligi, inklyuziv ta’lim tizimini rivojlantirish maqsadida yangi qaror va farmonlar qabul qilinib, vazifalar yuklatilganligi haqida so‘z boradi. В данной статье говорится о совершенствовании реализуемой в нашей стране системы инклюзивного образования и внедрении этой системы образования в дошкольных образовательных организациях, приняты новые решения и постановления и поставлены задачи по развитию системы инклюзивного образования. This article talks about the improvement of the inclusive education system implemented in our country and the implementation of this education system in pre-school educational organizations, new decisions and decrees were adopted and assigned tasks for the development of the inclusive education system.