(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda ipotekani kreditlashni takomillashtirish, ipoteka bozorining hozirgi holati, asosiy muammolar va qarz oluvchilarga ham, qarz beruvchilarga ham foyda keltiradigan yanada adolatli va mustahkam tizim yaratish uchun yechimlar, ipoteka kreditlarining umumiy statistikalari to'g'risida to'liq bayon qilingan.