(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
This translation, written from the perspective of a 6b-grade a young student has provided sufficient information with comprehensive thoughts on the role of the Uzbek language in achieving independence. Ushbu maqolada 6-a sinf yosh o'quvchisi o'zbek tilini mustaqillikga erishish sanalari to'grisida o’zining keng qamrovli fikrlari bilan yetarlicha ma'lumot berib o’tgan.