(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bolaning maktabga tayyorligi maktabgacha va maktab davridagi hayot tarzi hamda faoliyati uchun ko‘prik vazifasini o’tashini, oila yoki maktabgacha ta’lim tashkilotdagi ta’lim tarbiya sharoitlarida maktab ta’limiga ozorsiz o‘tkazishni ta’minlash zarurligini hisobga olishlari lozim. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni maktab ta’limiga tayyorlash hamda ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishga doir fikrlar berilgan.