(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maktabgacha ta’lim pedagogikasi eng muhim asosiy pedagogik munosabatlar sabablarini aniqlaydi, uni pedagogik jarayonda o‘rganadi. Ushbu maktabgacha ta’lim sohasida bo‘lajak tarbiyachilarni maktabgacha ta’lim muassasalarida tarbiyachilik faoliyatiga tayyorlaydi. Shu sababdan ushbu maqolada maktabgacha pedagogikaning maktabgacha talim tizimida zamonaviy usullarni yoritib berishga alohida e’tibor qaratilgan.