(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Мазкур мақолада қадимий эпосларимиздан бўлмиш “Алпомиш” достонининг бугунги ёшларимиз тарбиясида тутган ўрни хусусида фикр юритилади. В данной статье рассматривается роль эпоса «Алпомиш», одного из наших древних эпосов, в воспитании нашей современной молодежи. This article discusses the role of the "Alpomish" epic, which is one of our ancient epics, in the education of our youth today.